Vi er kede af at se os nødsaget til at aflyse Danmarks måske største stamme-event den 4. november. Det gør vi, fordi vi ikke har fået det fornødne antal tilmeldinger til at kunne gennemføre arrangementet i den skala og med den hensigt, vi har planlagt efter. Arrangementet var tænkt som en markering af international stammedag, og vi tror fortsat på, at der bør været et sådan arrangement i Danmark. Derfor vil vi arbejde videre på konceptet og afsøge, hvordan vi kan gøre det mere attraktivt for mennesker, der er har stammen inde på livet.


Stammeforeningen og Fri Tale fejrer international stammedag med et eksklusivt arrangement for dig, der stammer. Danmarks måske største stamme-event finder sted lørdag den 4. november på Milling Hotel Plaza i Odense, hvor dørene åbnes klokken 12:30.

Henrik Mathiasen fortæller om stammen og succes

Vi får besøg af et helt særligt hovednavn. Henrik Mathiasen (”Optimisten”) er en af Danmarks mest efterspurgte foredragsholdere, og så har han personlige erfaringer med stammen som livsvilkår. På dagen vil han fortælle om succes, optimisme og stammen. Om sit besøg til arrangementet siger Henrik:

”Jeg har selv sloges med stammen. Jeg har arbejdet meget med det, og nu får jeg muligheden for at komme med nogle optimistisk bidrag til, hvordan vi kan få succes selvom vi stammer.”

Du kan læse om Henrik og hans arbejde som foredragsholder på optimisten.dk.

En eksklusiv og stamme-venlig dag

Danmarks måske største stamme-event er eksklusivt for mennesker, der stammer. Du bliver derfor en del af et unikt selskab, hvor alle ved, hvad det vil sige at stamme. Det er fundamentet for et trygt rum, hvor der kan udveksles erfaringer og dannes netværk. Dagens program byder på foredrag og aktiviteter med mulighed for både passiv og aktiv deltagelse. Stammen kan med andre ord fylde lige så lidt eller lige så meget, som det passer dig. I løbet af dagen vil der være opvartning med kaffe og kage, og hele herligheden afsluttes med lækker aftensmad i de smukke omgivelser på Hotel Plaza. Det kalder vi en stamme-venlig dag!

Køb din billet nu

En billet til Danmarks måske største stamme-event koster 200 kr., hvis du er medlem af Stammeforeningen, og 400 kr., hvis du ikke er. Du køber din billet på NemTilmeld: https://stammeforeningen.nemtilmeld.dk/1/. Et medlemskab af foreningen koster 100 kr. i årligt kontingent. Du melder dig ind på foreningens hjemmeside. Der er et begrænset antal pladser til arrangementet, så skynd dig at sikre dig din billet.

Spørgsmål og andre henvendelser kan sendes til Ole Kring kontakt@olekring.dk eller Emil Bækdahl eb@fsd.dk.

Vi glæder os til at se dig til Danmarks måske største stamme-event.

De bedste hilsner

Holdet bag: Ole, Sathuna og Emil