Navigation af visninger

Begivenhed Views Navigation

I dag

Langelandstræf 2023

Igen i år inviterer Stammeforeningen til langelandstræf. Læs mere her.

Nordisk Stammeseminar

I år afholdes Nordisk Stammeseminar i Bergen, Norge med Norsk interesseforening for stamming og løpsk tale som vært. Arrangementet strækker sig over weekenden fra den 1. til 3. september og byder blandt andet på foredrag af Jane Powell, leder af den britiske forening STAMMA, samt logopæderne Hilda Sønsterud og Kirsten Howells. Derudover vil Nordisk Stammeseminar […]

Aarhus: Opstart af samtalegruppe

I løbet af efteråret er Stammeforeningens lokalafdeling i Aarhus vært for en samtalegruppe faciliteret af psykolog Greta Lund. Tirsdag den 5. september er første mødegang. Du kan læse mere om samtalegruppen her. Vær opmærksomhed på, at der er krav om tilmelding.

Aalborg: Kaffe og brætspil

Taleinstituttet i Aalborg Borgmester Jørgensens Vej 2B, Aalborg, Danmark

Foreningens lokalafdeling i Aalborg mødes til en hyggelig aften med spil og en snak over en kop kaffe eller te. Ønsker du at deltage i Aalborg-afdelingens aktiviteter? Hvis du er medlem af Stammeforeningen, kan du gratis melde dig ind i vores lokalafdelinger. Skriv til aalborg@fsd.dk for at høre mere.

Aarhus: Teater og cafehygge

Lokalafdelingen i Aarhus besøger Aarhus Teater og ser forestillingen Kong Lear. Efterfølgende vil der være cafehygge. Ønsker du at deltage i Aarhus-afdelingens aktiviteter? Hvis du er medlem af Stammeforeningen, kan du gratis melde dig ind i vores lokalafdelinger. Skriv til aarhus@fsd.dk for at høre mere.

Træf for teenagere

Stammeforeningen inviterer de 14-18-årige til træf i skolernes efterårsferie. Læs mere her.

Aarhus: Biograf og cafehygge

Foreningen lokalafdeling i Aarhus tager i biografen med efterfølgende cafehygge. Ønsker du at deltage i Aarhus-afdelingens aktiviteter? Hvis du er medlem af Stammeforeningen, kan du gratis melde dig ind i vores lokalafdelinger. Skriv til aarhus@fsd.dk for at høre mere.

Danmarks måske største stamme-event: Succesfuld med stammen (aflyst)

Milling Hotel Plaza Østre Stationsvej 24, Odense, Danmark

Vi er kede af at se os nødsaget til at aflyse Danmarks måske største stamme-event den 4. november. Det gør vi, fordi vi ikke har fået det fornødne antal tilmeldinger til at kunne gennemføre arrangementet i den skala og med den hensigt, vi har planlagt efter. Arrangementet var tænkt som en markering af international stammedag, […]

Aalborg: Oplæg ved talepædagog

Taleinstituttet i Aalborg Borgmester Jørgensens Vej 2B, Aalborg, Danmark

Stammeforeningens Aalborg-afdeling inviterer til et spændende oplæg. Oplæggets emne afsløres senere. Ønsker du at deltage i Aalborg-afdelingens aktiviteter? Hvis du er medlem af Stammeforeningen, kan du gratis melde dig ind i vores lokalafdelinger. Skriv til aalborg@fsd.dk for at høre mere.

Aarhus: Bowling

Lokalafdelingen i Aarhus inviterer sine medlemmer med i bowlinghallen. Ønsker du at deltage i Aarhus-afdelingens aktiviteter? Hvis du er medlem af Stammeforeningen, kan du gratis melde dig ind i vores lokalafdelinger. Skriv til aarhus@fsd.dk for at høre mere.

Aarhus: Generalforsamling og julefrokost

Lokalafdelingen i Aarhus afholder sin årlige generalforsamling og julefrokost. Ønsker du at deltage i Aarhus-afdelingens aktiviteter? Hvis du er medlem af Stammeforeningen, kan du gratis melde dig ind i vores lokalafdelinger. Skriv til aarhus@fsd.dk for at høre mere.

Aalborg: Filmaften og pizza

Taleinstituttet i Aalborg Borgmester Jørgensens Vej 2B, Aalborg, Danmark

Ønsker du at deltage i Aalborg-afdelingens aktiviteter? Hvis du er medlem af Stammeforeningen, kan du gratis melde dig ind i vores lokalafdelinger. Skriv til aalborg@fsd.dk for at høre mere.

Aarhus: Teater og cafehygge

Lokalafdelingen i Aarhus besøger Aarhus Teater og ser forestillingen Skolekomedien. Ønsker du at deltage i Aarhus-afdelingens aktiviteter? Hvis du er medlem af Stammeforeningen, kan du gratis melde dig ind i vores lokalafdelinger. Skriv til aarhus@fsd.dk for at høre mere.

Foredrag: Jeg stammer

Brædstrup Bibliotek i Horsens Kommune inviterer til foredrag med 18-årige Jeppe Bräuner under overskriften "Jeg stammer". Du kan læse mere på bibliotekets hjemmeside: https://horsensbibliotek.dk/arrangementer/foredrag-underholdning/foredrag-jeg-stammer.

Aarhus: Pool på Sharks Poolhall

Lokalafdelingen i Aarhus mødes på Sharks Poolhall til et spil pool. Ønsker du at deltage i Aarhus-afdelingens aktiviteter? Hvis du er medlem af Stammeforeningen, kan du gratis melde dig ind i vores lokalafdelinger. Skriv til aarhus@fsd.dk for at høre mere.

Informationsmøde for forældre

Kolding Kommunes Uddannelsescenter Ågade 27, Kolding, Danmark

Stammeforeningen inviterer forældre til børn, der stammer, til informationsmøde. Læs mere her: https://stammeforeningen.dk/informationsmoede-for-foraeldre-18-3/.

Aarhus: Biograftur

Lokalafdelingen i Aarhus tager på biograftur i Cinemaxx i Aarhus. Ønsker du at deltage i Aarhus-afdelingens aktiviteter? Hvis du er medlem af Stammeforeningen, kan du gratis melde dig ind i vores lokalafdelinger. Skriv til aarhus@fsd.dk for at høre mere.

Generalforsamling 2024

Roskilde Danhostel Vindeboder 7, Roskilde, Danmark

Stammeforeningen afholder generalforsamling på Danhostel Roskilde. Du finder mere information samt materiale til generalforsamlingen her: https://stammeforeningen.dk/generalforsamling-loerdag-4-5/.

Kursus for logopæder 2024, Ishøj

Logopædisk Forum, Audiologopædisk Forening og Stammeforeningen i Danmark arrangerer igen i 2024 kursus for logopæder, denne gang med overskriften “Indsats over for 13-18-årige, der stammer – minding the body“. Læs mere her.

Aarhus: Minigolf på Book1

Lokalafdelingen i Aarhus mødes til et spil minigolf hos Book1 i Aarhus. Ønsker du at deltage i Aarhus-afdelingens aktiviteter? Hvis du er medlem af Stammeforeningen, kan du gratis melde dig ind i vores lokalafdelinger. Skriv til aarhus@fsd.dk for at høre mere.